Sakaryaspor - Payasspor Maç Yazısı

Şahsen benim çok umutlu olduğum bir karşılaşma idi. 1 yıldır evinde yenilmeyen takımımız, küme düşecek bir takıma yenilmez diyordum kendi kendime...

Mücadele ve Oyun

Mücadele başladığında "ne oluyoruz?" dedim kendi kendime. Yanımdaki arkadaşlarıma; "Son 10dk ve 1 farkla gerideyiz, bizim mi haberimiz yok" dedim.

Öyle dengesiz bir hücum futbolu ile başladık ki izleyen sanar kaybedecek bir şey kalmayan takımın son 10 dakikası. Stoperler bile rakip yarı sahada, fm ağızıyla "cdm" diye adlandırdığımız defansif orta sahalar Feyyaz'ın indirdiği topları almaya çalışıyor ceza yayında... Bu ligde bu top oynanmaz!

Böyle olunca olacağı buydu ve ilk 10 dakika defans arkasına atılan toplardan 2 gol yiyip geri düştük. Profesosyonel'i 2. amatör ile karıştıran hocaya sert bir tokat oldu bu... Taraftar'da desteği kesince 1-2 futbolcu hariç skoru kabullendik diyebiliriz...

Burak Farkını Gösterdi

Genç stoperimiz Burak Bekaroğlu soğukkanlı müdehaleleri ve akıl dolu oyun kurucu pasları ile sahada mücadele eden 3-4 kişiden biriydi.

KURTARICI OLARAK HACI ÖMER KOMEDİSİ

Mağlup durumda iken oyuna kurtarıcı olarak çoğu zamandır maça çıkmayan Hacı'nın alınması, üstüne üstün forvet değil kanat oynatılması hocaya tepkiler gelmesine sebep oldu.

 

ARADIĞINIZ SERTAÇ'A ULAŞILAMIYOR!

Maçta yaptığı pas ve kademe hataları ile Sertaç Eren klasına yakışmayan görüntüler sergiledi. En kısa sürede eski performansına dönmesini temenni ediyorum.

FEYYAZ'A HAKSIZLIK YAPMIYOR MUYUZ?

Dünkü maçta Sakaryaspor'un tek golünü adeta yoktan var edip asist yapan Feyyaz, yine eleştirilerin odağı oldu.

Tam kapasitesini kullanamasada, tam bir pivot rolü oynayıp bütün topları indirip üstün fiziki mücadele gösteren Feyyaz'a taraftarımız haksızlık yapıyor bence. 

Eğer bu adamın yanında iyi bitiriciler olsa idi şuanda kendisni hem gol hem de asist kralı olarak anıyor olacaktık taminimce...

VOLKAN VE ADNAN'A NAZAR DEĞMESİN!

Dün sahada en çok mücadele eden ve gerçekten maçı isteyen tecrübeli ikili tekrardan bu lige fazla olduklarını gösterdi.

SELFİE ÇEKMEYE BENZEMİYOR!

Etimesgur maçı sonrası gamsız hareketleri ile taraftarın tepkisini çeken Aykut Köz dün tabiri yerinde ise tel tel döküldü ve ilk yarı sonunda oyundan alındı. Bu arkadaşın 11'de olup Canberk'in 18'de olmaması ayrıyeten seyircinin tepki gösterdiği olaylardandı.

TOP BENİM OYNATMIYORUM!

Kötü oyuna sinirlenen Tatangalar devre arası bütün toplara el koydu. Uzun süren ikna girişimlerinden sonra 2. yarı geç başladı.